Kun astut dentsuun, avautuu sinulle ovi kaikkiin markkinoinnin, mainonnan ja sisällöntuotannon palveluihin.

Suomalainen kohtaa kaupallisia viestejä enemmän kuin koskaan. Olemme täyden palvelun markkinointialan konserni, joka auttaa sinua erottumaan. Markkinoinnin strateginen suunnittelu luo kaikelle työlle pohjan. Käymme läpi tavoitteet ja mittarit ja teemme tarvittavat kohderyhmä- ja markkina-analyysit. Näiden pohjalta käynnistetään luovien toteutusten, kampanjoiden ja mainonnan suunnittelu.

Luova digitoimistomme Isobar luo tuloksellista markkinointiviestintää kaikkiin kanaviin yhdistämällä luovan suunnittelun, tarinankerronnan, datan ja strategisen näkemyksen tehokkaiksi ratkaisuiksi ja suuriksi ideoiksi. Palveluvalikoimaan kuuluu koko modernin markkinointiviestinnän skaala perinteisistä kanavista aina viimeisimpiin digitaalisiin ratkaisuihin. Isobarin vahvuuksia ovat asiakasdialogi, brändien kehitys, luovat kampanjat ja ideat, digitaalisen sisältömarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus sekä liikkuvan kuvan toteutukset jokaiseen kanavaan. Videotuotantoyksikkömme suunnittelee ja toteuttaa niin isot tv-mainokset kuin digitaaliset sisällöt.

 


 

Älypuhelimien räjähdysmäinen kasvu ja sosiaalisen median nousu on muuttanut organisaatioiden markkinointitarpeita. Meiltä saat apua sekä mobiili- että sosiaalisen median strategioiden teossa. Tuloksellisen markkinoinnin toimistomme iProspect työskentelee sosiaalisen median lisäksi myös hakusanamainonnan, oman median optimoinnin ja verkkosivujen personoinnin parissa. Päivitämme osaamistamme jatkuvasti, ja olemme muun muassa Facebookin eksklusiivinen kumppani Suomessa.

Kirsikkana kakun päällä tarjoamme myös tapahtumapalveluja: kokemuksellisen markkinoinnin toimistomme MKTG toteuttaa merkityksellisiä, mitattavia ja ihmisläheisiä kokemuksia. Tapahtumat ovat oiva tapa rakentaa brändiä ja sitouttaa ihmiset siihen. MKTG:n kautta saat kaiken suunnittelusta toteutukseen, kutsuista jälkimarkkinointiin. Tarjontaan kuuluu muun muassa promootiot ja kuluttajakohtaamiset, B2B-tapahtumatuotanto, myymäläaktivoinnit sekä oman studio-tiimin konsepti- ja graafinen suunnittelu.

Yhteistyökumppanimme Ideanin kautta saat myös palvelumuotoilua, jossa keskitymme sinun palveluorganisaation ja -prosessin kehittämiseen.

Tarjoamme palveluitamme sekä kokonaisuuksina että yksittäisinä elementteinä. Mikä tahansa sinun ongelmasi ja tarpeesi, löydämme yhdessä siihen ratkaisun.